EtusivuKirjatKauppaYhteystiedotIn English

Vanhoja uutisia

11/12/2012
RAUHALLISTA JOULUA! MERRY XMAS!

Kuva: Mari Ahokoivu

(Kuva: Mari Ahokoivu
)

Joulun mukana tulevat jouluhinnat, nyt nettikaupassa mm. SYLIINVAELLUS INTIAAN, ENIMMÄKSEEN HYVÄ NÄKYVYYS ja MINNA & MIEHET 12€ (ennen 15€).

Lisäksi Aseman nettikaupasta ostettuihin Ville Rannan kirjoihin (KAJAANI, SADE, PARATIISISARJA, SANKARITEKOJA ja OHJEITA RAKASTAVILLE) saa mukaan tekijän omistuspiirroksen! Lisääthän tilauksen yhteydessä olevaan kommenttilaatikkoon toiveet, esim. kenelle omistetaan. Su 16.12. mennessä tilatut ehtivät ainakin vielä pukinkonttiin!

Aseman vuoden 2013 kirjat julkistetaan keväällä, ensimmäinen julkaisu on luvassa jo maaliskuussa! Seuraa uutisia tällä sivulla tai Facebookissa.
20/8/2012
ASEMAN UUDET JULKAISUT HELSINGIN SARJAKUVAFESTIVAALEILLA 7-9.9.2012

Kaksi pientä novellia Sokerihullu Leijonan veri velvoittaa
Mika Lietzén: KAKSI PIENTÄ NOVELLIA
Kaksi pientä kertomusta. Kaupan kassalla työskentelevä Fia kamppailee muistoihinsa uppoutunutta pulimummoa vastaan. Pariskunta viettää kesäiltaa mökillä meren rannalla, mutta kenen mökillä? Mika Lietzén haastattelussa sarjakuvafestivaaleilla sunnuntaina 9.9. klo 14.00.

Hanna Koljonen: SOKERIHULLU
Hanna on jo lapsena poikkeuksellisen perso sokerille. Aikuisena totuus paljastuu - hänestä on tullut SOKERIHULLU. Hanna Koljosen toinen teos on omaelämäkerrallinen kuvaus yhden pienen ihmisen taistelusta herkkuja vastaan. Hanna Koljonen haastattelussa sarjakuvafestivaaleilla lauantaina 8.9. klo 13.30.

Jyrki Heikkinen: LEIJONAN VERI VELVOITTAA
Tunteikas ja huimaava kertomus, jossa mies saa verensiirron myyttiseltä leijonalta. Leijonan veri suonissa tekee miehestä rautaisin sitein velvoitetun sankarin. Jyrki Heikkinen kertoo jälleen ihmeellisiä asioita, ihmeellisellä tavalla.

Teokset ovat ennakkotilattavissa nettikaupasta. Kaikki kolme ilmestyvät 7.9.2012.


3/5/2012
LAPSUUS VAIKEA, KESKI-IKÄ MAHDOTONLAIKKU 04 uudella nimellä, uusissa kansissa, uudella kustantajalla! Sama hyvä sisältö! Suuri Kurpitsa julkaisee toisen painoksen vuosia sitten loppuunmyydystä antologiastamme Tampere Kuplii -sarjakuvatapahtumassa.

LAPSUUS VAIKEA, KESKI-IKÄ MAHDOTON -uusintapainos on tilattavissa postikuluitta myös Aseman nettikaupasta! Ja kaikissa tilauksissahan alkaa olla vakiona myös jokin pienlehdistämme (OHJEITA RAKASTAVILLE, KUULUVUUSALUE tai ENNUSTUS - tilauksen yhteydessä kannattaa toivoa, mikä laitetaan mukaan).

Lisätietoa albumiin liittyvistä tapahtumista festareilla löydät osoitteesta www.suurikurpitsa.fi.13/9/2011
ASEMA SARJAKUVAFESTIVAALEILLA 16.-18.9.

Kirjat poseeraa

Aseman osasto löytyy jälleen Helsingin Sarjakuvafestivaalien pääteltasta, sen keskiosasta. Paikalla tekijät ja teokset. Perjantaina osastolla Ville Ranta, Mika Lietzén ja Hanna Koljonen. Lauantaina Aino Sutinen, Hanna Koljonen, Jyrki Heikkinen, Hannele Richert ja Mari Ahokoivu. Sunnuntaina Jyrki Heikkinen, Aino Sutinen, Hannele Richert, Hanna Koljonen ja Mari Ahokoivu.

Aseman tekijöitä esiintyy festivaaleilla seuraavasti:

Pe klo 15.30 (päälava): Hanna Koljonen kertoo uutuusteoksestaan SYLIINVAELLUS INTIAAN. Ville Ranta haastattelee.

Pe klo 16.00 (päälava): Hannele Richert kertoo uutuusteoksestaan ENIMMÄKSEEN HYVÄ NÄKYVYYS. Ville Ranta haastattelee.

Pe klo 16.00 (Laituri, vanha linja-autoasema): Sarjakuvantekijän Helsinki. Paneelikeskustelussa Tarmo Koivisto, Mika Lietzén, Jaana Mellanen ja Timo Mäkelä. Puhetta johtaa Kivi Larmola.

Aseman osastolla lisää tietoa tekijöiden signeerausajoista ja festivaalialennuksista!
5/9/2011
FACEBOOK! HYVÄ NÄKYVYYS NETTIKAUPASSA!

Pulu on laskeutunut Facebookiin! Asema Kustannuksella on nyt oma sivu. Klikkaa ylläolevaa tykkäys-nappia tai kurkkaa sivulle tästä. Tykkäämällä saat heti aina oitis uusimmat uutiset tulevista kirjoista, tekijöiden näyttelyistä ja kaikista muista mahdollisista puuhasteluista!

Tähdet
             tähdet!

Lisäksi, Hannele Richertin enimmäkseen erinomainen albumi ENIMMÄKSEEN HYVÄ NÄKYVYYS on enimmäkseen tullut painosta ja on enimmäkseen tilattavissa nettikaupassa! ENIMMÄKSEEN ILMAINEN TOIMITUS!

Nettikaupasta tilaaville kaupan päälle Hannelen aikaisempi julkaisu KUULUVUUSALUE! (jos omistat jo lehden, voit valita tilalle joko tämän tai tämän - ilmoita tilauksen yhteydessä!) 

Klik klik ja tilaa!2/9/2011
SYLIINVAELLUS NETTInettikauppaAN!

Hauska ja värikäs!

Hanna Koljosen hauska ja värikäs esikoisteos SYLIINVAELLUS INTIAAN on tullut onnellisesti painosta ja on nyt tilattavissa nettikaupassa! ILMAINEN TOIMITUS! JA NOPEA!

Klikkaa ja tilaa!
24/8/2011
SYKSYN UUTUUDET TULOSSA
-
-

Asema Kustannus julkaisee syyskuussa kaksi uutta sarjakuvateosta, Hannele Richertin ENIMMÄKSEEN HYVÄ NÄKYVYYS sekä Hanna Koljosen SYLIINVAELLUS INTIAAN. Molemmat kirjat julkistetaan Helsingin Sarjakuvafestivaalien päälavalla perjantaina 16.9.

Hannele Richert: ENIMMÄKSEEN HYVÄ NÄKYVYYS
124 sivua | B5, mustavalkoinen

Aikuisuus on edessä, mutta Marja vain haluaa astronautiksi. Kun todellisuus näyttää arkiset, latteat ja kaavamaiset kasvonsa, Marja haraa vastaan. Järkivalintojen, juhlimisen ja vakavan seurustelun sijaan hän haluaa killua yksin avaruudessa. Tyytymättömyydestä tulee elämää ylläpitävä voima. ENIMMÄKSEEN HYVÄ NÄKYVYYS on kova mutta lämmin kuvaus nuoruuden vaihtumisesta aikuisuudeksi.

Hannele Richert (s. 1979) on kotoisin Keravalta ja asuu Helsingissä. ENIMMÄKSEEN HYVÄ NÄKYVYYS on hänen ensimmäinen pitkä sarjakuvateoksensa.

Hanna Koljonen: SYLIINVAELLUS INTIAAN
76 sivua | B5, nelivärinen

Äiti Amman arvioidaan halanneen yli 31 miljoonaa ihmistä. Yksi heistä on Hanna Koljonen. Tämä on kertomus elämän tarkoituksen etsimisestä, matkasta Amman luokse maahan, missä kaikki voi olla toisin. Koljonen kuvaa itseään ja henkistymistään huikean huumorin ja itseironian läpi, mutta on samalla täysin tosissaan ja sisällä siinä, mitä kokee. SYLIINVAELLUS INTIAAN on tosi, henkilökohtainen ja kerrottu kirkkain värein, vapautuneesti ja taidolla.

Hanna Koljonen (synt. 1980) on opiskellut sarjakuvaa Limingan taidekoulussa ja voittanut Kemin pohjoismaisen sarjakuvakilpailun. SYLIINVAELLUS INTIAAN on Koljosen ensimmäinen pitkä sarjakuvateos.5/4/2011
VILLE RANNAN PAMFLETTI MYÖS ASEMALTA

Sankaritekoja otsikko

SANKARITEKOJA (32 sivua, 8€) on Ville Rannan toinen lehti Huuda Huuda -kustantamon pamflettisarjassa. Ensimmäinen, Eräänlaisia rukouksia, ilmestyi kaksi vuotta sitten. Aseman nettikaupassa on kattavin valikoima Rannan töitä esikoisteos SATEESTA KAJAANI-sarjakuvaromaanin uuteen pokkariversioon. Tulossa pian tilattavaksi Kajaanin ruotsinkielinen painos!


18/2/2010
UUSI, PEHMEÄMPI KAJAANI!

Kajaani Ville Rannan sarjakuvaromaanista KAJAANI (2008) on nyt ilmestynyt uusi, pehmeäkantinen painos. Hintaa kirjalla on vain 20 euroa! Elias Lönnrotin hurjaa ja intiimiä elämää Kajaanissa 1800-luvulla kuvaava teos on saanut kiitosta ilmestymisestään lähtien. Se on ollut ehdolla Sarjakuva-Finlandia-palkinnolle 2009, ja ranskannos oli ehdolla Ranskan kansainvälisesti parhaaksi albumiksi 2010. Kajaani on tähän mennessä käännetty ranskaksi ja ruotsiksi.

Tutustu ja osta!13/12/2010
ALENNETUT HINNAT

Kovakantisten teosten SADE, ELEGIA ja KIITOSVIRRET+YLISTYSLAULUT hinnat ovat nyt pysyvästi 12€. Samaan 12€ hintaan on myös pudotettu teokset ALEKSIS KIVEN PÄIVÄ ja LUONNONHISTORIAA. Hinnat ovat voimassa vain Aseman nettikaupassa, josta tilattaessa ei edelleenkään tule ylimääräisiä postikuluja.


26/10/2010
ASEMA HELSINGIN KIRJAMESSUILLA

Asema
Asema Kustannuksen teoksia on myynnissä Helsingin Kirjamessuilla 28.-31.10.2010 Sarjakuvan Toivon osastolla 6p16.

Aseman tekijöistä esittäytyvät Ville Ranta ja Jyrki Heikkinen perjantaina 29.10. Louhi-lavalla klo 17-18.

17.00 Ville Ranta
PARATIISISARJA
Paratiisisarja on Jumalan, Aadamin ja Eevan kolmiodraama. Se on sarjakuva rakkaudesta, mustasukkaisuudesta ja siitä, miten vaikeaa vapaus on. Vuonna 2009 Puupää-hatulla palkitun Ville Rannan teoksia on käännetty ranskaksi, ruotsiksi ja puolaksi. WSOY

17.30 Jyrki Heikkinen
APUA ON TULOSSA
Jyrki Heikkinen on etsinyt runon ja sarjakuvan yhdistävää ilmaisua. Uutuusteos Apua on tulossa on tekijän toinen kuvarunokokoelma. Kun lukija pysähtyy kuvarunon äärelle, se tempaisee hänet huimaan pyörteeseen. Suomen Sarjakuvaseura, Asema
09/09/2010
ASEMAN UUTUUDET JA TEKIJÄT HELSINGIN SARJAKUVAFESTIVAALEILLA!

Asema täyttää kymmenen vuotta, julkistaa kaksi kirjaa ja kolme juhlalehteä Helsingin sarjakuvafestivaaleilla 10.-12. syyskuuta 2010. Festivaali juhlistaa sankarikustantamoa "Sunnuntai Asemalla"-ohjelmistolla Henry's Pubissa sunnuntaina. Aseman myyntipiste sijaitsee osastolla A6, jolla tapaat aina jonkun Aseman luottotekijöistä: Mari Ahokoivun, Terhi Ekebomin, Jyrki Heikkisen, Ville Rannan, Hannele Richertin tai Aino Sutisen.

Perjantain ohjelmaa:

15.30 Ville Ranta kertoo Paratiisisarjasta
18.00 Ville Ranta signeeraa ja piirroskonsertoi WSOY:n Sarjisbaarissa

Lauantain ohjelmaa:

12.00 Mari Ahokoivu piirtää maailman kauneimman kuvan
18.00 Ville Rannan piirroskonsertti

Sunnuntain ohjelmaa:

12.00 Ville Ranta aamiaisella Otto Sinisalon kanssa
13.00 Aseman uudet pienlehdet: Ahokoivu, Ranta, Richert
14.00 Jyrki Heikkinen lausuu runoja
15.00 Jyrki Heikkinen esittelee uutta teostaan Apua on tulossa30/8/2010
MINNA&MIEHET -ANTOLOGIAN JULKISTUS

Minna&miehet -antologia julkistetaan Kirjakantti-kirjallisuustapahtumassa Kuopiossa perjantaina 3. syyskuuta. Tulkkeina toimivat Savon parhaat sarjakuvapiirtäjät, Jyrki Heikkinen, Reijo Kärkkäinen, Jyrki Nissinen, Pentti Otsamo, Jope Pitkänen ja Petteri Tikkanen. Piirtäjiä haastattelee kirjailija, runoilija Jouni Tossavainen.

Minna&miehet -antologian julkistustilaisuus
Perjantaina 3. syyskuuta 2010, klo 19-20.30
Kuopion Musiikkikeskus, tutkintosali, 4 krs., Kuopionlahdenkatu 23, Kuopio

Tapahtuma Facebookissa

Lisätietoja:
www.kirjakantti.fi8/8/2010
ASEMAN UUDET KIRJAT SYYSKUUSSA 2010!


10-vuotiaan Aseman syyskuun uutuudet ovat nyt tilattavissa! Syyskuun ensi päivinä ilmestyvät kaksi kirjaa ja kolme pienlehteä ovat painossa ja lähetetään tilaajille uunituoreina. Tutustu kirjoihin heti!

Kirjat ja niiden tekijät esittäytyvät Helsingin Sarjakuvafestivaaleilla 10.-12. syyskuuta.

 19/5/2010
ASEMA KUSTANNUS 10 VUOTTA!
UUTTA SYKSYLLÄ 2010!

Minna & miehet

Kuva Petteri Tikkanen, antologiasta Minna & miehet

Asema Kustannus perustettiin Helsingissä 2. syyskuuta vuonna 2000. Vuonna 2010 tästä tulee kuluneeksi jo 10 vuotta! Kymmenvuotisen taistelun kunniaksi Asema julkaisee syksyllä nipun uusia upeita sarjakuvateoksia, mm. uuden antologian, värillisen kuvarunokokoelman, sarjakuvaromaanin sekä eri tekijöiden pienlehtiä. Kaikista teoksista tiedotamme lisää näillä sivuilla lähiviikkojen aikana!

Minna & miehet

Kuva Pentti Otsamo, antologiasta Minna & miehet

UUTTA SYKSYLLÄ 2010:

MINNA & MIEHET

Miessarjakuva-antologia teemasta Minna Canth, tekijöinä Jyrki Heikkinen, Reijo Kärkkäinen, Jyrki Nissinen, Pentti Otsamo, Jope Pitkänen ja Petteri Tikkanen. Kirja julkistetaan Kuopion Kirjakantti-tapahtumassa perjantaina 3. syyskuuta 2010.

APUA ON TULOSSA
Jyrki Heikkisen värillinen kuvarunokokoelma.

Sekä eri tekijöiden pienlehtiä, tekijöinä mm. Ville Ranta ja Mari Ahokoivu. Pienlehtien painosmäärä on normaalia pienempi, saatavilla siis vain rajoitetun ajan.
21/10/2009
HELSINGIN KIRJAMESSUT

Aseman kirjoja on myynnissä Suomen sarjakuvaseuran osastolla (6B79). Messutarjouksena lähes kaikki osaston sarjakuvat alennettuun -20% hintaan.

Aseman tekijät esiintyvät osaston ohjelmassa seuraavasti:

Lauantai 13-14 Ville Ranta

Ville Ranta on yksi tämän hetken tunnetuimpia suomalaisia
sarjakuvantekijöitä. Miten sarjakuva ja julkisuus sopivat yhteen? Vuonna
2009 Puupäähatulla palkittua sarjakuvataiteilijaa haastattelee Tommi
Musturi.

Sunnuntai 14-15 Aino Sutinen

Aino Sutinen matkusti heinäkuussa vuonna 2008 Lähi-itään. Kolmen kuukauden
aikana tie vei pelottoman reppumatkailijan Turkkiin, Syyriaan, Iraniin,
Azerbaidzaniin ja Irakiin. Ainon Taksista Kurdistaniin keskustelee Kalle
Hakkola.

Sunnuntai 16-17 Mari Ahokoivu

Otto Sinisalo haastattelee nuorta tekijää, jonka syksyllä julkaistu
esikoisalbumi on surrealistinen tarina näkymättömyydestä, painajaisista ja
muutosta kaupunkiin.

Lisätietoa ja muu ohjelma Suomen Sarjakuvaseuran sivuilla.
21/09/2009
PIENI NÄYTTELY (29.9-3.10.2009)
07/09/2009
PIENI JULKISTUS

Aseman uutuusalbumit TAKSI KURDISTANIIN ja LÖYDÄ MINUT TÄSTÄ KAUPUNGISTA julkistetaan Sarjakuvakeskuksella (Kolmas linja 17, 00530 Helsinki) keskiviikkona 9.9. klo 17. Tervetuloa!05/09/2009
ASEMAN UUTUUDET JA TEKIJÄT SARJAKUVAFESTIVAALEILLA


Asema esittelee ylpeänä kaksi kaunista esikoisteosta Helsingin sarjakuvafestivaaleilla 12.-13.9.2009 Kulttuuriareena Glooriassa. Aseman kirjat sekä tekijät löytyvät Sarjakuvan Toivo Oy:n upealta osastolta. Paikalla Ville Ranta, Mari Ahokoivu, Aino Sutinen ja Jyrki Heikkinen. Ville Rantaa haastatellaan lavalla lauantaina klo 12, ja Aino Sutinen ja Mari Ahokoivu kertovat teoksistaan sunnuntaina klo 13. Tervetuloa!05/08/2009
TUTUSTU ASEMAN SYKSYN UUTUUSKIRJOIHIN!

Aino Sutinen: TAKSI KURDISTANIIN
Aino Sutinen matkusti heinäkuussa vuonna 2008 Lähi-itään. Kolmen kuukauden aikana tie vei pelottoman reppumatkailijan Turkkiin, Syyriaan, Iraniin, Azerbaidžaniin ja Irakiin. TAKSI KURDISTANIIN on Sutisen esikoisteos, yksin matkustavan naisen omakohtaisia havaintoja Lähi-idästä. Tutustu ja tilaa!

Mari Ahokoivu: LÖYDÄ MINUT TÄSTÄ KAUPUNGISTA
Tytön kasvot ovat kadonneet muutossa vieraaseen kaupunkiin. Painajainen kiusaa, huijariopas johtaa harhaan, ja kukaan muu ei häntä näe. LÖYDÄ MINUT TÄSTÄ KAUPUNGISTA on tekijänsä esikoisteos. Tutustu ja tilaa!

Molemmat teokset ilmestyvät syyskuun ensimmäisellä viikolla.17/03/2009
VILLE RANTA POHTII USKONTOAMaaliskuun 29. päivä ilmestyy Ville Rannan uusi teos, ERÄÄNLAISIA
RUKOUKSIA
, sarja uskontoa pohdiskelevia sarjakuvia. Teos kuuluu Huuda
Huuda -kustantamon pamflettisarjaan, mutta sen voi tilata myös Aseman
nettikaupasta.13/02/2009
ELEGIA JA KAJAANI SARJAKUVA-FINLANDIAN FINAALIIN!

Mika Lietzénin ELEGIA ja Ville Rannan KAJAANI ovat mukana Sarjakuva-Finlandian esiraadin valitsemassa kärkikymmenikössä. Kymmenestä finalistista voittajan valitsee näyttelijä Seela Sella. Palkinto jaetaan Tampere Kuplii -sarjakuvafestivaaleilla 27.3.2009.

Esiraadin kommentit:

Elegia: "Tunteellinen, taiteellinen ja eleetön näytelmä sarjakuvan muodossa. Kokonaisuus muodostuu vähitellen, ja palkitsee lopulta lukijan. Vaikuttava lukuelämys, jonka kruunaa viimeistelty kirjamuoto."

Kajaani: "Miehen ristiriitoja tutkiva sarjakuvaromaani ei matki ulkomaisia vaikuttajia vaan luo kuvillaan ilmaisuvoimaisen ja suomalaisen tarinan."

Lisätietoa ja muut finalistit löydät Sarjakuva-Finlandian sivuilta.17/12/2008
KAJAANI JA ELEGIA VUODEN PARHAIMMISTOA

Ville Rannan KAJAANI ja Mika Lietzénin ELEGIA löytyivät molemmat Helsingin Sanomien perinteiseltä "Näitä kirjoja kriitikot kiittivät" -listalta. Listalle oli nostettu 6 sarjakuvateosta.

Ville Ranta: Kajaani. Asema. "Vapaasti sivuille sijoittuvat kehyksettömät kuvat ovat tarpeen mukaan vahvoja tai lyyrisiä, täynnä liikettä tai pysähtyneitä. Suru on syvää ja ilo riehakasta." Heikki Jokinen (Linkki arvioon)

Mika Lietzén: Elegia. Asema. "Elegia on unelmien, pettymysten, aikeiden, epäilysten, pelkojen ja keskinäisen riippuvuuden vuoropuhelu. Sitä kutsutaan elämäksi." Heikki Jokinen
(Linkki arvioon)

Molemmat kirjat ilmestyvät keväällä myös Ranskassa.11/12/2008
VILLE RANNAN SADE JÄLLEEN SAATAVANA - TILAA NYT!Ville Rannan esikoissarjakuvaromaanista SADE (Asema, 2003) on odotettu
uutta painosta jo vuosia. Nyt sitä taas saa, ja kirja on tehty kunnolla. Jo neljä vuotta sitten loppuunmyyty kirja ilmestyy upeana, kovakantisena painoksena joulukuun aikana. Tutustu ja tilaa.22/10/2008
ASEMA JA VILLE RANTA HELSINGIN KIRJAMESSUILLA

Aseman syksyn uutuudet löytyvät Helsingin kirjamessuilla Suomen sarjakuvaseuran osastolta. Mika Lietzénin ELEGIA, Jyrki Heikkisen KIITOSVIRRET + YLISTYSLAULUT ja Ville Rannan KAJAANI tarjolla messutarjoushinnoin.

Ville Ranta esiintyy torstaina 23.10. klo 18 Pasilan pääkirjastossa SANANVAPAUDEN SEIKKAILUT SUOMENMAASSA -paneelissa sekä perjantaina 24.10. klo 16.30 kirjamessujen Louhi-lavalla ja kertoo teoksestaan KAJAANI. Ranta signeeraa teoksiaan kirjamessuilla perjantaina iltapäivällä ja lauantaina keskipäivän molemmin puolin.11/09/2008
ELEGIA TULLUT PAINOSTA, ASEMA SARJAKUVAFESTIVAALEILLA

Mika Lietzénin toinen teos ELEGIA on valmis ja myynnissä Helsingin Sarjakuvafestivaaleilla 13-14. syyskuuta. Voit tilata kirjan myös Aseman nettikaupasta.

Aseman uusimmat kirjat saat festareilta Aseman pöydästä edulliseen festarihintaan:

ELEGIA 18 (ovh 22,50)
KIITOSVIRRET + YLISTYSLAULUT 16 (ovh 20)
KAJAANI 20 (ovh 25)

Aseman piirtäjistä Helsingin Sarjakuvafestivaaleilla esiintyvät Ville Ranta ja Jyrki Heikkinen.01/09/2008
KIITOSVIRRET JULKISTETAAN: JYRKI HEIKKINEN OULUSSA

Jyrki Heikkinen julkistaa uuden teoksensa KIITOSVIRRET + YLISTYSLAULUT tiistaina 2.9. klo 16.30 Oulun kaupunginkirjaston Pakkala-salissa osana Oulun Muusajuhlien ohjelmaa. Lisäksi Heikkinen lausuu runojaan maanantaina 1.9. Hailuodon runoustapahtumassa. Aseman pöydässä kirjastolla viikon mittaan Heikkisen lisäksi Ville Ranta.20/08/2008
KIITOS JA YLISTYS! JYRKI HEIKKISEN KUVARUNOT OVAT TÄÄLLÄ!Jyrki Heikkisen kokoelma ihmeellisiä kuvarunoja on nyt ilmestynyt! KIITOSVIRRET + YLISTYSLAULUT on parasta Heikkistä ikinä. Tämä kirja on suurenmoinen lahja ihmiskunnalle! Tutustu ja tilaa.

Tulossa syyskuussa: Mika Lietzénin ELEGIA

09/07/2008
TIEDOKSI JÄLLEENMYYJILLE!

Aseman kirjojen välittämisestä vastaa nyt Sarjakuvan Toivo Oy, joka on
Suomen suurin sarjakuvan välittäjä. Pyydämme tutustumaan Toivon
valikoimaan ja tilaamaan Aseman teokset sieltä.

www.sarjakuvantoivo.fi

Aseman nettinettikauppa palvelee edelleen yksityisiä lukijoitaan.13/05/2008
ASEMA OULUN KIRJAMESSUILLA 16.-17.5.

Laaja valikoima Aseman kirjoja on saavana Oulun kirjamessuilla Ouluhallissa Huutomerkki ry:n suurelta osastolta, jolla on edustettuna suuri joukko vaihtoehto- ja pienkustantamoita. Ville Ranta esittelee kirjaansa KAJAANI perjantaina Oulun kaupunginkirjaston osastolla kello 14 ja C-lavalla kello 17.30, sekä signeeraa kirjakahvila Nisperon osastolla kello 18. Pienkustantajapaneeli C-lavalla kello 16.21/4/2008
KURPITSAA ASEMAN NETTIKAUPASTA

Aseman nettinettikauppaan on lisätty Suurelta Kurpitsalta kolme Tiitu Takalon albumia: Jää, Kehä ja Tyhmä tyttö. Tilaukset nettikaupastamme edelleen ilman erillisiä toimituskuluja! Aseman valikoituja kirjoja voi vuorostaan tilata jatkossa myös osoitteesta www.suurikurpitsa.fi.

11/4/2008
ASEMA TAMPERE KUPLII -SARJAKUVATAPAHTUMASSA

Asema on mukana Tampere kuplii -festivaaleilla 18.-20.4. Aseman kehutut uutuuskirjat ovat saatavina festarihintaan tekijöiden omistuskirjoituksilla.

Mika Lietzén: TARINOITA LÄNNESTÄ 10 (norm. 12)
Ville Ranta: KAJAANI 20 (norm. 25)

Omistuskirjoituksia saatavana myös mm. Kati Kovácsilta ja Christer Nuutiselta.

Huurupiilo Underground -klubilla perjantaina 18.4. klo 18-24 (Nyyrikintie 4) esitellään Ville Rannan KAJAANI. Paikalla myös muita Aseman tekijöitä. Ennakkotiedoista poiketen Christer Nuutisen UDDEVALLAN TYKIT ei ehdi Tampereelle.

Ville Ranta esiintyy ja kertoo työstään myös Tampereen pääkirjastolla 18.4. klo 14.50.

Ranta on mukana myös Elävien piirtäjien seura -paneelikeskustelussa festarien päälavalla sunnuntaina 20.4. klo 11.

Lisätietoja ohjelmasta: http://www.tamperekuplii.fi/ohjelma.html25/3/2008
JYRKI HEIKKISEN UUSI SÄHKÖINEN SARJA"Dancing zombies, locust, hungry creatures from the interiors of the earth, giants singing anthems for the moon while skiing … they all populate the Gallery of Wonders, or live in its neighborhood at least. It is recommended to familiarize yourself with the most common magic practices. Otherwise, the cute mummy might never learn to stand on her own feet."

Jyrki Heikkisen uusi, 35-sivuinen sarjakuvateos GALLERY OF WONDERS on luettavissa Electrocomicsin sivuilla osoitteessa: http://www.electrocomics.com/jyrki.htm11/3/2008
KAJAANI SAAPUNUT PAINOSTA


Ville Rannan uusi, mittava sarjakuvaromaani KAJAANI on saapunut painosta ja ilmestyy kauppoihin lähiaikoina. Netin kautta tilanneille teos postitetaan tämän viikon aikana. Muista myös kirjan julkistustilaisuus perjantaina 28.3. Oulussa, kirjakahvila Nisperossa. Tutustu kirjaan. Tilaa nettikaupasta.7/2/2008
TULOSSA LÄHIAIKOINA: NÄYTTELYT, KAJAANI

Ville Rannan KAJAANI julkistetaan Oulussa perjantaina 28.3. kirjakahvila Nisperossa. Tutustu kirjaan.

Mäntän kuvataideviikot valitsi peräti kolme Aseman tekijää, Terhi Ekebomin, Jyrki Heikkisen ja Christer Nuutisen, tämän vuoden näyttelyynsä 15.6.-17.8.2008. Lisätietoa.

Terhi Ekebomin JOULUN ORKIDEA -kirjan ilmestyminen on siirtynyt keväältä syksyyn. Syksyllä luvassa myös Mika Lietzénin toinen kirja sekä kokoelma Jyrki Heikkisen sarjakuvarunoutta.

Kaikesta tästä tarkempia tietoja kevään kuluessa!

1/1/2008
ASEMAN KEVÄÄN KIRJAT

Tulossa maaliskuussa 2008:

Ville Ranta:
KAJAANI

288 sivua | kovakantinen | 25€

Tätä on odotettu! Ville Rannan uusi valtava sarjakuvaromaani on vihdoin täällä! Maaliskuussa ilmestyvästä kirjasta on nyt luettavissa näytesivuja ja kuvaus. Suurmies panee takaapäin. Rannan aiemmista teoksista saatavina mm. ISI ON VÄHÄN VÄSYNYT ja JULKIMOT.

Lue näytesivuja

SYKSYLLÄ tulossa mm. Mika Lietzénin toinen kirja sekä kokoelma Jyrki Heikkisen sarjakuvarunoutta.30/12/2007
TARINOITA LÄNNESTÄ -ALBUMISTA KIRJOITETTUA

"...kansainvälisten huippujen tasolla oleva huoliteltu, näkemyksellinen kokonaisuus, joka asettaa uuden haamurajan suomalaiselle sarjakuvalle."
(Kvaak.fi)

Mika Lietzénin TARINOITA LÄNNESTÄ -kirjaan liittyviä uusia lehtileikkeitä ja -linkkejä on koottu kirjan esittelysivuille.19/10/2007
ASEMA HELSINGIN KIRJAMESSUILLA 25.-28.10.

Aseman myyntipöytä löytyi Helsingin kirjamessuilta Suomen sarjakuvaseuran osastolta 6b19. Mika Lietzén oli haastateltavana osastolla lauantaina ja kertooi uudesta teoksestaan TARINOITA LÄNNESTÄ. Aseman tekijöistä paikalla olivat lisäksi Ville Ranta, joka signeerasi torstaina ja perjantaina uusittua painosta kirjastaan ISI ON VÄHÄN VÄSYNYT, sekä Terhi Ekebom, uuden HONEYMOON ISLAND -kirjansa kanssa.


4/10/2007
ISI ON VÄHÄN VÄSYNYT NYT UUSITTUNA PAINOKSENAVille Rannan kehuttu kertomus isyydestä, ISI ON VÄHÄN VÄSYNYT, on
jälleen saatavana Asemalta ja kirjakaupoista. Jo vuosi sitten
loppuunmyyty kirja on saanut uudet kannet, uuden, suuremman sivukoon
ja uuden päätösluvun. ISI ON VÄHÄN VÄSYNYT oli vuonna 2005 Ville
Rannan ensimmäinen kokeilu improvisoivalla tyylillä, josta hänet
nykyään tunnetaan. Henkilökohtaisuudessaan ja rehellisyydessään suora
mutta humoristisuudessaan lempeä teos saa yhä paljon ylistävää
lukijapalautetta. Siksi se on jälleen täällä!13/9/2007
MIKA LIETZÉNIN ODOTETTU UUTUUS JULKISTETAAN HELSINGIN SARJAKUVAFESTIVAALEILLA; NÄYTTELY ARABIANRANNAN KIRJASTOSSATurkulaisen sarjakuvataiteilija Mika Lietzénin uusi teos TARINOITA LÄNNESTÄ on ensi kerran saatavana Helsingin sarjakuvafestivaaleilla Aseman myyntipöydässä lauantaina 15.9. klo 10. Mika Lietzén on haastateltavana Päivälehden museossa (Ludviginkatu 2-4) samana päivänä kello 12.30. Mukana myös Ville Ranta ja Jyrki Heikkinen. Haastattelijana Ville Hänninen.

Festivaaliperjantaina avautuu lisäksi Mika Lietzénin pieni näyttely Arabianrannan kirjastossa (Hämeenkatu 135A, Helsinki), jossa on esillä kirjan alkuperäispiirroksia sekä valokuvia ja puupiirroksia. Näyttely on avoinna 14.9.—14.11.2007.5/9/2007
ASEMAN UUDET SIVUT JA UUDET KIRJAT OVAT TÄÄLLÄ!

Vaihtoehtosarjakuvan sankarikustantamo Asema esittelee ylpeänä uudet kotisivunsa ja uudet kirjansa. Uusituilla sivuillaan Asema tarjoilee uutuusteoksista kuvauksia, näytesivuja ja lehtiarvioita sekä tekijöiden perusteellisia haastatteluja. Kirjakaupan kautta Aseman kirjat voi tilata itselleen postitse edelleen ilman erillisiä toimituskuluja entistä helpommin.

Verkkosivujen ja kirjakaupan laatimisessa Asemaa avusti Rami Selin, mistä suuri kiitos.Asema Kustannus / PL 223 / 90101 Oulu Finland / info@asemakustannus.com