Mika Lietzén

Sarjakuvataiteilija ja kuvittaja | Comics Artist and Illustrator

Mika Lietzén otsikkopalkki 4

Arkisto Maaliskuu 2009

Élégie, part deux

Maanantai 30.3.2009 · Sarjakuva

Elegie

Élégie eli ranskankielinen Elegia on tullut painosta, kirjasta tuli varsin nätti ja onnistunut. Frankofiilit sun muut mars mars librarieihin! (Huhtikuu lienee virallinen ilmestymiskuu).

Ei kommentteja

Aston Villa (sivut 9-11)

Lauantai 28.3.2009 · Aston Villa3 kommenttia

Sivupolkuja

Maanantai 23.3.2009 · Pietà, Sarjakuva

sivupolkuja_04

Neljäs jakso eli en svenskspråkig berättelse.

Pikku mainos: Helsingin Sanomien Nyt-liitteessä on jo kolmen jakson ajan ilmestynyt 20-osainen sarjakuvani Sivupolkuja. Sarja koostuu kehystarinasta (ensimmäinen ja viimeinen jakso) sekä sen sisälle jäävistä itsenäisistä kertomuksista (joissa vaihtuva vieraileva hahmo kertoo aina tarinansa). Näistä kertomuksista noin puolet on vuosien varrella kasautuneita novelli-ideoita, detalji jonka on tarkoitus ilmaista että juttuja ei ole vain keksitty, vaan myös mietitty ja kypsytelty kuin parempia viinejä (jotka nyt tarjoillaan eräänlaisessa kertakäyttömukissa, mutta kuitenkin). 

Sarjassa on myös joitain yhtymäkohtia seuraavaan albumiini Pietà (työnimi), vaitelias päähenkilö tietenkin selkeimpänä yhteisenä nimittäjänä. 

Sarjan päähenkilö on siis turistibussista myöhästynyt turisti, joka nyt etsii tuota punaista bussiaan – kuviossa piilee ajatus päähenkilön eräänlaisesta lankeamisesta tavallisten kuolevaisten keskuuteen, vrt. esimerkiksi Strindbergin Uninäytelmä. Matka kulkee suunnilleen maalta kaupunkiin, kuten Taivaankappaleita-sarjan viimeisen vuoden jaksoissa (ks. osio Sarjakuvat).

2 kommenttia

Aston Villa (sivut 7-8)

Keskiviikko 18.3.2009 · Aston Villa
2 kommenttia

Aston Villa (sivut 5-6)

Maanantai 9.3.2009 · Aston Villa
Ei kommentteja

Aston Villa (sivut 3-4)

Maanantai 2.3.2009 · Aston Villa
2 kommenttia